Maak kennis met Windows 11
Speeltijd. Altijd.Windows 11 brengt gaming naar een geheel nieuw niveau met grafische mogelijkheden die met de werkelijkheid kunnen wedijveren. Ontdek uw volgende favoriet met de Xbox Game Pass, waarmee uj toegang hebt tot meer dan 100 games van topkwaliteit (lidmaatschap afzonderlijk verkrijgbaar).1


Maximaliseer uw productiviteitOpen de apps die je nodig hebt, blijf georganiseerd en navigeer eenvoudig met hulpmiddelen zoals Snap-lay-outs en meerdere desktops.


Jouw inhoud, door jou samengesteld.Met Microsoft Edge en een groot aantal widgets waaruit je kunt kiezen, blijf je vlot op de hoogte van het nieuws en van de informatie die voor je het belangrijkst is.2 Vind eenvoudig de apps die je nodig hebt en de programma's die je graag bekijkt in de nieuwe Microsoft Store.


Gratis upgrade naar Windows 11 wanneer dit beschikbaar is3

(zie hieronder)alternative

XENIA 15 KCalternative

XENIA 14alternative

XENIA Xealternative

XENIA 15FAQs1. Ik heb al een Xenia-laptop met Windows 10 gekocht. Kan ik een upgrade uitvoeren naar Windows 11?

Alle Xenia-laptops hebben compatibele hardware voor Windows 11. U kunt een upgrade ontvangen via de uitgever van Windows Update op de instellingenpagina “Windows Update”.

2. Wanneer kan ik mijn Windows 10-systeemproducten upgraden naar Windows 11?

De geschatte tijd kan variëren afhankelijk van het platform en de locatie, die rechtstreeks door Microsoft worden beheerd. Sommige van de officiële stuurprogramma’s worden nog steeds beoordeeld en zullen begin 2022 gepubliceerd worden.

3. Hoe weet ik of mijn Windows 10-systeem klaar is voor een upgrade?

Klik op“Windows Update” om meer informatie te bekijken

4. Moet ik iets betalen om naar Windows 11 te upgraden?

Nee, Windows 11 is een gratis upgrade.

5. Hoe lang duurt de respijtperiode voor de gratis upgrade?

Meer dan 1 jaar. De verwachting is dat deze op dit moment minstens tot eind 2022 zal lopen.

6. Kan ik teruggaan naar Windows 10 als Windows 11 me niet bevalt nadat ik een upgrade heb uitgevoerd?

Ja. Een back-up van uw Windows 10-installatie wordt 10 dagen bewaard.

7. Wat als ik na 10 dagen nog steeds terug wil gaan?

De XPG-service kan alle gebruikers die hun gegevens kwijt zijn, de oorspronkelijke software-image met de fabrieksmatige Windows 10-configuratie leveren.

8. Hoeveel tijd kost het om te upgraden naar Windows 11?

Het duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van de capaciteit van uw systeem en de internetsnelheid.

9. Welke versie van Windows 11 krijg ik?

De standaardupgrade volgt dezelfde versie die is geïnstalleerd op uw oorspronkelijke Windows 10-versie, Home naar Home, Pro naar Pro. Als u een upgrade naar een andere versie wilt uitvoeren, gaat u naar https://www.microsoft.com/windows/get-windows-11

10. Heeft Windows 11 meer opslagruimte nodig dan Windows 10?

De door Windows 11 gebruikte ruimte is over het algemeen vergelijkbaar met die van Windows 10. Tijdens het upgradeproces wordt echter een kopie van uw oorspronkelijke Windows 10-configuratie bewaard, waardoor de opslagcapaciteit van uw schijf tijdelijk wordt beperkt. Windows 11 verwijdert deze back-up na 10 dagen.Vrijwaring1. Ga voor meer informatie naar https://www.xbox.com/. Gebruik uw actieve Xbox Game Pass voor pc-lidmaatschap om pc-games te spelen op een pc met Windows 10 (behalve Windows 10 in de S-modus en op ARM-apparaten). Downloaden van apps, Windows-updates en opslag vereist. De systeemvereisten variëren per spel; de prestaties worden geschaald bij systemen van hogere kwaliteit. Speltitels, aantal, functies en beschikbaarheid variëren in de loop der tijd, per regio en platform. Ga voor meer informatie naar https://www.xbox.com/regions. Voor verlengde lidmaatschappen blijft het lidmaatschap automatisch in rekening worden gebracht tegen de op dat moment geldende normale prijs (onder voorbehoud van wijzigingen; plus toepasselijke belastingen), tenzij deze wordt geannuleerd. Annuleren op account.microsoft.com/services. Kennisgeving vóór aankoop van add-ons, DLC, verbruiksartikelen, virtuele valuta of abonnementen (afzonderlijk verkrijgbaar): Als je lidmaatschap eindigt of als een game uit de catalogus wordt verwijderd, moet je je lidmaatschap opnieuw activeren of het spel afzonderlijk kopen om deze items te kunnen blijven gebruiken. Vereist download(s) (hiervoor worden kosten berekend voor opslag, breedband en internetproviders) en een Microsoft-account. Vereist mogelijk extra hardware en abonnementen. Leeftijdsbeperkingen zijn van toepassing. Xbox Game Pass-kortingen zijn gebaseerd op de prijs van de Microsoft Store en kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Kortingaanbiedingen zijn exclusief titels binnen 30 dagen na de introductie en zijn niet beschikbaar bij bepaalde titels. EA Play is onderhevig aan voorwaarden: https://www.ea.com/ea-play/terms. Maximaal 36 maanden verzilverde Xbox Game Pass per account tegelijk. Service, functies en vereisten kunnen veranderen of buiten gebruik worden gesteld. Onderhevig aan de Microsoft-serviceovereenkomst.

2. Er is een internetverbinding vereist. Er kunnen internetkosten in rekening worden gebracht.

3. De Windows 11-upgrade wordt tussen eind 2021 tot begin 2022 uitgerold voor apparaten die ervoor in aanmerking komen. De timing verschilt per apparaat. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie aka.ms/windows11-spec)